Μαρτυρίες ασθενών

 

Αναστασία Μπαρτσώτα
Χημικός

Την κ.Δημάκη τη γνώρισα πριν 15 περίπου χρόνια, όταν πήγα για μια οφθαλμολογική εξέταση στο ιατρείο της. Από τότε έγινε όχι μόνο η προσωπική μου οφθαλμίατρος, αλλά και όλης μου της οικογένειας.
Η κ. Δημάκη με κέρδισε γιατί είναι μία εξαιρετική ιατρός, πολύ προσεκτική, ευγενική και πάνω από όλα 'άνθρωπος'.

Συζητάει με τον ασθενή, είναι καθησυχαστική και όποια στιγμή και αν τη χρειαστείς για κάτι έκτακτο είναι πάντα δίπλα σου!

Όχι απλά δε την αλλάζω, αλλα τη συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όποιον χρειάζεται μία αξιόλογη οφθαλμίατρο!

Ρ. Κλαπατσέα

Γνωρίζω την Κα Δημάκη από το 2001 όταν θέλησα να κάνω έναν οφθαλμολογικό έλεγχο στα παιδιά μου.

Μετά από λεπτομερή και σχολαστική εξέταση διέγνωσε μυωπία στο μεγαλύτερο παιδί μου, του χορήγησε γυαλιά και με σωστές οδηγίες που έδωσε και περιοδικούς ελέγχους αποφύγαμε τον κίνδυνο να "τεμπελιάσουν" τα μάτια του, κατάσταση πολύ συχνή σε μικρά παιδιά.

Επιπλέον η ευχάριστη προσωπικότητά της έκανε τα παιδιά να αισθάνονται πολύ άνετα.Εκτοτε την εμπιστεύομαι απόλυτα, έχει γίνει πλέον η οφθαλμίατρος όλης της οικογένειας.

Πωλίνα Νικητίδου

Είμαι ασθενής της κυρίας Δημάκη από το 1996 τόσο εγώ όσο και όλη μου η οικογένεια.

Πριν μερικά χρόνια παρουσιάστηκε στο δεξιό μου μάτι μία κερατίτιδα η οποία μετά από την έγκαιρη διάγνωση και αποτελεσματική θεραπεία απο τη γιατρό μου αντιμετωπίσθηκε επιτυχώς παρά το γεγονός ότι πρόκειται για μια σοβαρή κατάσταση.

Τελευταία είχα μία έντονη δυσφορία με τους φακούς επαφής την οποία προσπαθούσα να αντιμετωπίσω εμπειρικά με διάφορα κολλύρια πιστεύοντας ότι πρόκειται για κάτι απλό.

Η κυρία Δημάκη εντόπισε έγκαιρα την έντονη ξηροφθαλμία στα μάτια μου με αποτέλεσμα μετά την θεραπεία που μου υπέδειξε να λυθεί το πρόβλημα μου.Εμπιστεύομαι απόλυτα τη γιατρό μου όλα αυτά τα χρόνια για την εμπειρία που διαθέτει και με έχει κερδίσει επίσης με το χαμόγελο και την ζεστασιά της.

Γιώτα Κ. Αλεξάνδρου
Παιδαγωγός

"Είχα την τύχη να γνωρίσω την κυρία Δημάκη το 2006, όταν μου τη σύστησε άτομο της απόλυτης εμπιστοσύνης μου.

Εξαρχής με εντυπωσίασε η μεθοδικότητά της, το έκδηλο ενδιαφέρον για τους ασθενείς της, η ηρεμία και η ζεστασιά που εξέπεμπε.

Πρόκειται κατά την προσωπική μου εμπειρία- για μια εξαίρετη επιστήμονα με σπάνιο ήθος, υπευθυνότητα και πραγματική αγάπη για το λειτούργημα που ασκεί.

Νιώθω ευτυχής και ασφαλής που με παρακολουθεί χρόνια τώρα.